2016. évi napló

I. hó

II. hó

III. hó

IV. hó

VI. hó

VII. hó

VIII. hó

IX. hó

X. hó

XI. hó

XII. hó

 

2016.01.04.

Megfáradt már az Esztendő,
lassúbb lett a lépte,
úgy gondolta, ideje lesz
megpihenni végre.

Búcsúzóul összehívta
egész pereputtyát,
s eldöntötték, hogy az Új év
folytatja az útját.

Boldog, derűs volt az Új év,
ígéretet is tett:
Ha tehetem az utamon
mindenkit segítek.

Szilveszterkor a búcsúzó
Óév elé lépett,
s útnak indult, hogy beváltson,
minden reménységet.

A gyorsan elrepült 2015-ös évet ismét a hagyományos szilveszteri bálunkon búcsúztattuk és köszöntöttük az új esztendőt.
Szépen és gazdagon megterített asztaloknál, vidáman és szeretetben foglaltak helyett a társaság tagjai, barátai, rokonok, ismerősök.
A kiváló hangulatról ismét a Silver Boys gondoskodott. Hagyományainkhoz híven a társaság népes csapata a Fő téren köszöntötte az új esztendőt,
meghallgatva a város polgármesterének köszöntőjét, majd a gyönyörű tűzijátékot tekintették meg. A társaság többi tagja természetesen az étteremben hallgatta meg és énekelte el a Himnuszt, köszöntve egymást.
Az egybegyűltek kitűnő zenére 1/2 3-ig ropták a táncot, így maradt idő a jósálom megvalósítására is.

Martini Emil felvételei a Galériában láthatók.

Boda Anna elnök

 

2016.01.30.

Társaságunk ma tartotta a hagyományokat őrző zenés, disznótoros vacsoráját a BKV éttermében.
Ebben az évben is Dragon József irányításával készültek el a hagyományosan finom és nagyon jól fűszerezett csemegék.
Sajnos ezek megsütése, átsütése kisebb problémára hívta fel a vezetőség figyelmét, melyeket a jövőben át kell gondolni és megfontolni. /sütő kapacitása)
Az este ettől függetlenül vidám hangulatban, Kazi László által szolgáltatott zenével és sok tánccal telt el.
Köszönet mindenkinek, aki a segítségével hozzájárult ehhez a kellemes estéhez.

Martini Emil felvételei a Galériában láthatók.

Boda Anna elnök

2016.02.27.

Boda Anna elnökünk 19.00-kor megnyitotta a rendezvényt, külön köszöntötte a Dézsma utcai nyugdíjasokat és a zenészeket, Szegedi Miklóst és Balasi Richárdot. A bevezetőben a farsangi hagyományokról, szokásokról, a velencei és riói karneválról, a busójárás történelmi hagyományáról mesélt a jelenlévőknek, farsangi gasztronómiával egybekötve.

21:00 órakor megkezdődött a jelmezesek felvonulása, ami ismét látványos és hangulatos volt, majd megkezdődött a tánc.

Az est kellemes eseménye volt Scwartz Dávid fellépése, azt hiszem mindenki szívesen hallgatta produkcióját.

23:00 órakor került sorra a tombola. A köztes időszakokban táncoltunk, a remek zenére.

Misek Erzsébet, Kovács Balázs és Fábián Pál felvételei a Galériában láthatók.

A Webmester

2016.03.07.

Igen sűrű programunk volt ezen a klubnapon. Közgyűlést tartottunk, mert meg kellett vitatni és elfogadni, jóváhagyni a jogszabályi előírások miatt, kötelezően módosított alapszabályunkat. Közgyűlésünk levezető elnöke Lászai Endre volt.
Boda Anna elnökünk ezen túlmenően beszámolt az Elnökség egy esztendei tevékenységéről, társaságunk pénzügyi helyzetéről, amiről az Ellenőrző Bizottság Elnöke Stefanek Jánosné is rövid ismertetőt tartott.

Mindezek után az Elnökasszony megköszönte a tagság aktív egész éves közreműködését, majd néhány tagtársunknak külön is megköszönte munkáját, amelynek során kisebb tárgyjutalmakat is átadott.

Következőkben az I. negyedévben névnapjukat ünneplő társaink felköszöntése következett.

Természetesen felköszöntöttük a szebbik nem tagjait a nőnap alkalmából.

Misek Erzsébet, Kovács Balázs és Fábián Pál felvételei a Galériában láthatók.

A Webmester

2016.04.16.

Gyönyörű napsütésben és kényelmesen, busszal indultunk egy igazi különlegesség, a Magyar Vasúttörténeti Park megtekintésére 2016.04.16-án.
A Magyar Vasúttörténeti Park alapkövét 1999.nov.22-én rakták le. Európa első interaktív parkját 2000.július 14-én nyitották meg a nagy közönség előtt.
A parkban több, mint 100 vasúti járműkuriózum található, mozdonyok,sínautók,kézi-és motoros hajtárók,mérő kocsik és egyéb különlegességek.
Nem csak nézhettük, hanem ki is próbálhattuk őket, így hajtányoztunk,fordítókorongoztunk, sínautóztunk és mindenki örömmel ült fel a kerti vasútra és izgalommal vegyes érzéssel robogtunk az igazi mozdonyok vontatásával.
Betekintettünk több híres embert szállító vasúti kocsi belsejébe, megismerve, hogyan és milyen körülmények között utazhattak sok-sok évtizeddel ezelőtt.
A finom és bőséges ebéd után rövid sétát tettünk a parkban, majd megköszönve Szabó Lászlónak ezt a szép és élményekben gazdag napot kissé fáradtan indultunk haza.

Martini Mariann és Misek Erzsébet felvételei a Galériában láthatók.

Boda Anna elnök

2016.04.22.

A mai napon - a meghirdetett Föld napja alkalmából - egy szorgalmas kis csapattal ebben az évben is rendbe tettük az Orbán kereszt környékét és virágokat ültettünk. A parkban a fű levágásával egyidejűleg összegyűjtöttük az letört ágakat, elszáradt leveleket, kitisztítottuk a bokrokat. Ezt követően a virágok beültetése következett.
A képeken látható kis csapat nagyon szép munkát végzett, köszönöm a Társaság nevében minden résztvevőnek.

A fényképek a Galériában láthatók.

Boda Anna elnök

2016.05.01

Az idei majálisra készülve, aggódva figyeltük az időjárásjelzéseket, mert esős, hideg napot jósoltak.
Az új helyszínre is koncentrálva megtettük az első lépéseket már reggel 8.00 órától, sátrak és a májusfa felállításával, sör garnitúrák elhelyezésével és vártuk a majálisra érkezőket.
A napocska lassan, de biztosan előbújt és a jó idő kitartott egész nap. Vidáman, jókedvvel köszöntötték egymást a társaságunk tagjai és a többi civil társaság résztvevőit is. Az ebéd ismét - Kazi Lacinak és a csapatának köszönhetően - remek volt, és mind a 120 adag rövid időn belül megtalálta a gazdáját.
A színpadon pörgő, színvonalas műsorokat tekintettünk meg és úgy gondolom, hogy ezen a napon is mindenki nagyon jól érezte magát.
Köszönettel tartozom minden segítőnek és természetesen a résztvevőknek is, hiszen így együtt ismét egy remek napot töltöttünk el.

Kovács Balázs, Martini Emil és Fábián Pál felvételei a Galériában láthatók.

Boda Anna elnök

2016.06.06.

A mai klubnapunk rendkívüli volt, mert rögtön közgyűléssel kezdődött. A bíróság az alapszabály tervezetünket visszaküldte azzal, hogy az Ellenőrző Bizottsággal kapcsolatos néhány kérdést pontosítani kell. Boda Anna elnökünk elmondta, hogy az ügyvéd elkészítette ezeket, amelyeket azonnal fel is olvasott, nekünk csak jóvá kellett a szavazatunkkal azokat hagyni.

A közgyűlés után az eltelt időszakkal kapcsolatos beszámolóját tartotta meg Elnökasszonyunk, majd a II. negyedévben névnapjukat ünneplők köszöntésével fejeződött be a klubnap.

Kovács Balázs és Martini Emil felvételei a Galériában láthatók.

A Webmester

2016.06.18.

Ma ünnepeltük meg megalakulásunk 18. évfordulóját. Azon már meg sem lepődtünk, hogy ismét nagyon meleg volt, de igen jó szolgálatot tettek a sötétítő függönyök, amelyek elviselhetővé tették a helyiség hőmérsékletét.
Elnök asszonyunk megnyitó beszédében röviden megemlékezett az eltelt esztendőkről, méltatta a korábbi elnökök, Zsigmondi Éva és Szente Jánosné igen hasznos szervező és építő munkáját.
Külön köszöntötte két jelenlévő alapító tagunkat Lászai Endrénét és Prohászka Tibornét.
Ezúttal Stark Feri és Nagy Laci szolgáltatták a zenét.
A vacsora, azt hiszem mindenki ízlését kielégítette. A tombola ezúttal is sikert aratott.

Martini Emilné, Misek Erzsébet és Kovács Balázs felvételei a Galériában láthatók.

A Webmester

2016.06.25.

A meterológia előrejelzése szerint a hét legmelegebb napján 2016.06.25-én indultunk vidám, mindenre felkészült csapatunkkal kirándulni.
Az úti cél: Tihanyi Levendula Fesztivál. Első megállónk a székesfehérvári Bory vár volt. A várat Bory Jenő szobrász és építész saját elképzelései, tervei alapján közel 40 évig építette, imádott felesége számára. Ma is sok látogatót fogad a családi kezelésben lévő gyönyörű, gondozott park és kastély.

 

A Bory vár
Fábián Pál PPS-ének videováltozata

 

Utunkat kisebb akadályok leküzdésével folytattuk Tihany felé. A fesztiválra érkezők és már ott lévők, a kocsik mozgását teljesen lelassították, így csak lépésben tudtunk haladni az egyre nagyobb melegben. Tihanyba érkezve a Látogató Központban egy rövid filmet tekintettünk meg az Apátságról, majd az idegen vezetőnkkel átsétáltunk a templomba és személyesen is megcsodálhattunk ezt a gyönyörű műemléket, az ott lévő kiállításokkal együtt. Az Apátság után Tihany történelmével, a levendula termesztésével ismerkedtünk meg , egy séta keretén belül a Pisky sétányon át a Visszhang dombig, Kálváriáig. Közben a nap kitartóan sütött, a hőfok elérte a 40 fokot is. A következő állomás Balatonalmádi, vacsora. A társaságunk minden tagja fáradtan, de töretlen lelkesedéssel várta az igazán finom és bőséges vacsorát.
Ezután következett a mai kirándulás jutalma: fürdés a 28 fokos Balatonban. A szoborparkot csak néhányan tekintették meg, mert a víz csábítása természetesen nagyobb volt. Közel 2 órás fürdés, Balaton Felvidéki bor kóstolása és a felüdülés után indultunk haza, Szentendrére.

Az Antal István által készített fényképek a Galériában láthatók.

Boda Anna elnök

2016.08.27.

A Szentendre Éjjel- Nappal Nyitva rendezvénysorozat keretén belül a társaságunk vállalta, hogy egy vetítéssel, gasztronómiával egybekötött élménybeszámolót tart.
A kiválasztott ország: Vietnám.
Miért is ezt az országot választottuk ki, előzetes egyeztetések után?
1. 2014.augusztus óta testvérvárosi kapcsolatot tartunk Hoi An városával.
2. Társaságunk két "világutazója" Dr. Kamuti Ilona és Dr. Kovács Zoltán örömmel vállalta az előadást, hiszen már jártak az országban és elkészítették fotókkal, videó felvételekkel az élménybeszámolót.
A meghirdetett időpontban az Önkormányzat Díszterme megtelt érdeklődőkkel és a közel két órás előadást nagy figyelemmel hallgatták.
Az előadást gasztronómiai bemutatóval folytattuk. A Fő utca 71.szám alatti vietnámi étterem tulajdonosa és szakácsa igazi csemegéket készített az előadáson résztvevőknek. Társaságunk tagjai süteményekkel (köszönet Godány Magdikának és Bruder Editnek), és pogácsával kedveskedtek a vendégeknek.
A finomságokat rizspálinkával és Balaton - Felvidéki borokkal kóstolhatták meg az érdeklődők.
Az előadáson résztvevő kb.120-140 vendég sok élménnyel gazdagodva tért haza és örömmel várják a következő előadást.
Szeretném ismét megköszönni az előadóknak ezt a szép estét és tolmácsolni a város polgármesterének és alpolgármester asszonyának gratulációját.

A fényképeket Misek Erzsébet készítette.

Boda Anna elnök


2016.09.05.

A nyári szünet utáni első klubnapunk került sorra.
Először meghallgattuk Boda Anna elnökasszonyunk beszámolóját az eltelt időszak eseményeiről és a közeli jövő terveiről.
Az Elnökség köszöntötte névnapjukat a harmadik negyedévben ünneplőket és szokás szerint megvendégelte a jelenlévőket.

A Kovács Balázs és Martini Emil által készített fényképek a Galériában láthatók.

A Webmester

2016.09.17.

Esőre hajló időjárás köszöntött ránk, de különösebb megázás nélkül megúsztuk bálba menet és hazafelé egyaránt.
Az Elnökség ismét meglepett minket, hiszen a bál megnyitása után Kapi Gábor nótaénekes igen hangulatos szüreti jellegű műsora következett. Azt hiszem nem túlzás azt állítanom, hogy igen nagy sikert aratott,

Stark Feri szolgáltatta a talpalá való muzsikát, amit hosszú évek óta ismerünk és szeretünk. Lehet, hogy a pénzügyi elszámolást illetően nem lesz olyan kellemes, mint volt a jelenlévőknek, hogy nem voltunk olyan sokan, mint korábbi években voltunk.

A Kovács Balázs és Martini Emil által készített fényképek a Galériában láthatók.

A Webmester

2016.09.30 - 10.02.

2016.09.30-án csodálatos napsütésben, vidáman és sok várakozással telve indult el az 50 fős csapat, hogy hazánk egyik legszebb tájával a Balaton-felvidékkel és az ott található történelmi műemlékekkel, természeti látványosságokkal ismerkedjen meg és élményekkel gazdagodva térjen vissza 3 nap elteltével.

Az első napon megtekintettük a gyönyörűen felújított négyszög alaprajzú, belsőtornyos középkori Thury Várat.
Utunkat Veszprém felé vettük, hogy a "Királynék Városá"-ban tett rövid séta során a műemlékekben gazdag város történelmével ismerkedjünk meg.

A balácapusztai római kori villagazdaság megtekintésével gazdagítottuk további ismereteinket, majd Kinizsi Pálról elnevezett nagyvázsonyi várban tettünk egy kiadós sétát.

A napot a Petendi Pálinkaház látogatásával folytattuk, ahol a pálinkafőzés tudományával és az ott készült igen finom nedűk kóstolásával zártuk.
Fáradtan, de sok élménnyel gazdagodva érkeztünk meg Tapolcára, ahol kitűnő szállás és finom vacsora várta a csoportot.

A második napon is ragyogó napsütésre és melegre ébredtünk és indultunk Tapolca nevezetességeinek megtekintésére.
A belső tó csodálatos élményt nyújtott a reggeli napsütésben. A városban ezen a hétvégén igen nagy sikerrel rendezték meg a Pisztráng és Borfesztivált, melyre mindkét este a társaság tagjai is ellátogattak.
A város szívében található, 1903-ban felfedezett és azóta a feltárt, látogatók előtt is megnyitott barlangban csónakokkal jártuk körbe ezt a jó klímával rendelkező látványosságot.

Balatonederics a következő állomás, ahol Dr. Nagy Endre afrikai vadász által létrehozott múzeumban, parkban sétáltunk.

Zalaszántón a Kopácsi-hegyen található, 1992-ben épült Béke Sztupát tekintettük meg, mely Közép-Európa első buddhista szentélye.

A kallósdi Árpád kori kerek templomot a csoport fele tekintette meg, a többiek már a kehidakustányi gyógyfürdőben pihenték ki a nap fáradalmait.
Természetesen késő délután a csoport többi tagja is csatlakozott a fürdőzőkhöz.

Tapolcán ismét kényelmes szállás és nagyon finom vacsora várta a megfáradt, de lelkes csapatot.

A harmadik napon már az időjárás nem volt oly kegyes, mint az első két napon, de így is jókedvűen kezdtük a napot. Reggeli után az átjelentkezők csapata (40 fő) adta le a voksát, majd Keszthely felé vettük az irányt.
Magyarország egyik kiemelkedő műemlékét a Festetics-kastélyt, parkját ismertük meg. Kitűnő helyi idegenvezetővel egy történelmi időutazáson vettünk részt.

A szemerkélő eső ellenére a szigligeti várat, mely a Balaton-felvidék egyik kiemelkedő nevezettessége, 239 m magas vulkanikus magaslatra épült, csodálatos kilátással, megrohamozták a túrázók.
A napot a Szent-György hegyi Horváth pincészet vendéglátásával zártuk. Ízletes paraszttállal és finom felvidéki borokkal várták a megfáradt kissé fázó kirándulókat.

A hűvös, kora este után jóleső érzés volt a meleg buszba ülve, pihenve érkezni Szentendrére, hogy itthon még egyszer átgondolva a sok élményt, feldolgozzuk azokat.

Szeretnék köszönetet mondani a kiránduló csapatnak, hogy egymásra figyelve, időpontokat betartva tudtuk ezt a 650 km-es túrát sikeresen végrehajtani
.

Antal István, Kovács Balázs és Misek Erzsébet felvételei a Galériában láthatók.

Boda Anna elnök


2016.10.22.

Csodálatos napsütésben, már szinte kora nyári melegben indultunk a 36 fős kiránduló csoportunkkal az őszi sétánkra. A könnyebb közlekedés miatt most is külön busszal tettük meg az utat.
A sétánkat a Nemzeti Színháznál kezdtük Molnár Attila idegen vezetővel.
A színház 2002.03.15-én nyitotta meg kapuit, az építését a későbbi vezérigazgató Schwajda György irányította. A színházavató előadás: Madách Imre: Az ember tragédiája volt.
Külső megjelenésében a színház egy hajó képzetét kelti, mely a Dunán ringatózik. A főbejárat előtti hajóorrnál látható a mesterségesen kialakított vízfelületbe fektetve a jelképes Blaha Lujza téri régi Nemzeti Színház főhomlokzatának timpanonos sziluettje, a léleklángokat formázó fáklyákkal. Az épület körüli parkban a színész óriások szobrai találhatók (Gobbi Hilda, Latabár Kálmán, Major Tamás, Timár József, Sinkovits Imre és még sokan mások).
Tovább sétáltunk a parkon keresztül a Zikkurathoz, melynek a tetején körbesétálva remek kilátás nyílt mind a pesti, mind a budai oldalra.
A színház mellett található a 2005-ben átadott Művészetek Palotája. Budapest legfiatalabb , a 21.sz.igényeinek maradéktalanul megfelelő, többfunkciós kulturális létesítménye. Egyszerre három különböző művészeti ág, a zene, - a virtuális és a színházművészet művelőinek és kedvelőinek ad állandó otthont a legmagasabb színvonalon. A csoport csak az előcsarnokot tudta megtekinteni, mert az október 23-i ünnepek miatt a meghirdetett "Teremről-teremre" program elmaradt.
Elsétáltunk a Rákóczi híd feljáróján található Nemzet Színészei falfestményhez, melyet 2012.03.25-én adtak át a Nemzeti Színház 10. évfordulója alkalmából.
Sétánk következő helyszíne az 1872. július 27-én átadott Közvágóhíd. A főkapu két oldalát Reinhold Begas berlini szobrász által készített két értékes kőszobor díszítette, egy bivalyt és egy bikát ábrázoló alakkal, amiket később bronzba öntöttek.
A Kopaszi gát (Lágymányosi - öböl) a következő állomásunk, ez a 10 hektáros zöld terület, kisebb éttermek, kávézók, teraszok találhatók a gyönyörű vízparti környezetben. A csoportunk tagjai élvezve a csodálatos napsütést, kiülve a teraszokra, sétálva a gondozott ösvényeken töltötték el a kirándulás utolsó 1 óráját, majd indultunk haza. Ismét egy nagyon kellemes és élményekben gazdag budapesti sétán vettünk részt, megismerve Budapest ezen nevezetességeit, természeti kincseit.

Antal István, Kovács Balázs és Martininé Mariann felvételei a Galériában láthatók.

Boda Anna elnök

2016.11.06.

Megrohantak az emlékek... Emlékeztek ? Jártunk Komarnoban, az Európa udvarban és néhányan Komáromban fürdő látogatás helyett a Monostori Erődöt néztük meg és a tartalmas napot egy bulizással fejeztük be. Akkor videót is készítettem, nem csak fényképeket. Nos, a videó itt látható:

Ellátogattunk az Őrségbe is. Nos ott is készítettem videót, ami itt látható:

 

Mikor végignéztem, elszorult a szívem... Hányan nincsenek már közöttünk... Nyugodjanak békében.

A Webmester

2016.11.16. és 2016.11.24.

Ismét egy remek, már összeszokott csapattal kezdtük meg a SZEI, a Fő tér és környékének adventi díszítését örökzöldekkel.
Köszönetet szeretnék mondani Kovács Balázséknak és Dragon Józsiéknak a sok szép , a díszítéshez felhasználható zöldekért.
Igazán remek hangulatban és fantasztikusan szép időben teltek el az órák, mint ahogyan a mellékelt képek is mutatják.
A SZEI-nél ebben az évben karácsonyi díszeket is felhasználtunk, hogy nagyobb örömet szerezünk az ide látogató beteg társainknak.
Sajnos ezeket a díszeket valaki úgy gondolta, hogy a saját örömére hazaviheti és ezzel a cselekedettel önmagát fosztotta meg attól, hogy örömmel és szerető szívvel készüljön az ünnepekre.

A fényképeket Drong György készítette.

Boda Anna elnök


2016.11.26.

Ismét eljött a Katalin - Erzsébet bál ideje. A termet szépen feldíszítve találták az érkezők, köszönet érte a közreműködőknek.
A megjelent ünnepelteket egy-egy szál virággal felköszöntöttük.
A megnyitó után, először táncolhattunk a Debrecenből érkezett Tele Band együttes muzsikájára, ami azt hiszem mindenkinek tetszett.
Szokás szerint nagy sikere volt a tombolának.

A báli hangulatot jól szemléltetik a Martininé Mariann készített fényképek, amelyek a Galériában láthatók.

A Webmester

2016.12.05.

Eljött az év utolsó hónapja és ma megtartottuk az idei évzáró klubnapunkat is.
Boda Anna elnök asszony ismertette a legutóbbi rendezvények pénzügyi hatásait és az év hátralévő tervezett rendezvényeit.
Ezek után sor került a negyedik negyedévben névnapjukat ünneplő tagjaink felköszöntésére, végül két mikulás-fiú minden tagunknak ajándékkal kedveskedett.
A klubnap befejezéseként az Elnökség szendviccsel és itallal vendégelte meg a megjelenteket.
A klubnap zárásaként a Polgármester úr is kellemes ünnepeket és boldog új évet kivánt nekünk.

A Kovács Balázs és Martini Emil által készített fényképek a Galériában láthatók.

A Webmester

2016.12.17.

Igazi téli, de gyönyörű időben indultunk el egy nagyszerű csapattal, hogy adventi ünnepek alatt megismerkedjünk hazánk csodálatos műemlékeivel, különböző városok adventi szokásaival, hangulatával.
Idegenvezetőnk Molnár Attila, aki most is bizonyította fantasztikus tudását és a kis csapat lenyügözve hallgatta vezetését.
Úti célunk: Komárom - Komarno, Győr és a Pannonhalmi Bencés Főapátság volt.
Komárnoban az Európai-udvart tekintettük meg, mely egy különleges építészeti alkotás, 6500 m2 kiterjedésű téren az épületek különböző európai országok építészetét mutatja be.
Következő állomásunk Győr. Magyarország műemlékekben harmadik leggazdagabb városa. Belvárosi séta keretén belül ismerkedtünk a város nevezetességeivel, adventi hangulatával, forraltbor kíséretében.
Pannonhalma megtekintése, a helyi idegenvezetővel mindenki számára igazi adventi ajándék volt.
A finom vacsora elfogyasztása után fáradtan, de élményekben gazdagon érkeztünk haza.

Az Antal István és Kovács Balázs által készített képek a Galériában láthatók.

Boda Anna elnök

2016.12.19.

A Baráti Társaságunk immár 5-ik éve karácsonykor támogatást nyújt a szerényebb körülmények között élő családoknak, gyermekeknek.
Ebben az évben is több , mint 3 mázsa tartós élelmiszert vásároltunk 20 család részére. Egységes csomagokat állítottunk össze (15 kg), mely csomagokat részben személyesen adtunk át a családoknak, de 13 csomagot a szentendrei karitász részére jutattunk el.
A családok nevében is köszönöm a társaság tagjainak, hogy évről-évre segítő kezüket nyújtják a rászorulók részére.

A fényképeket Drong György készítette.

Boda Anna elnök

 


 

 

 

I. hó

II. hó

III. hó

IV. hó

V. hó

VI. hó

VII. hó

VIII. hó

IX. hó

X. hó

XI. hó

XII. hó